Skin Treat Peeling

Vinterkulden og temperaturforskjeller tar som kjent knekken på huden, derfor bruker jeg også mye tid på å pleie huden min spesielt i vinterhalvåret. En god hudpleie rutine trenger ikke inneholde mange og kompliserte steg, men bør blant annet inneholde en god peeling. Når huden flasser er en god peeling viktig for en jevn hud, og nettopp derfor skal jeg i dag tipse dere om min nye favoritt.

Dette er Skin Treat Clear & Pure Enzyme AHA peeling. 

Hele opplevelsen med Skin Treat produktet fikk jeg i en liten prøveutgave, som fulgte med min siste Kicks bestilling. Etter å ha brukt peelingen i omlag 3 uker, klikket jeg den hjem i full størrelse. Jeg benytter meg av denne peelingen omlag 1 gang i uken, for å få skrubbet vekk døde hudceller og eventuelt smuss/rester fra sminke. Dersom du har dødehudceller og ikke skrubber dem vekk, kan dette føre til tilstoppede porer og utbrudd av akne. Noe som også er så flott med denne peelingen er at den er skånsom, har PH 5,5 (nøytral) og etterlater ikke huden rød eller irritert etter bruk. 

Selve peelingen har en dobbel effekt ved at den renser både kjemisk (med syre) og mekanisk (med korn). Den fjerner døde hudceller og stimulerer fornyelse av hudceller. Jeg påfører en liten mengde på ren og tørr hud. Deretter skrubber jeg forsiktig i sirkulære bevegelser og lar den sitte på i omlag 2 minutter, før jeg skyller av med varmt vann og avslutter med kaldt vann, for å lukke porene. Jeg bruker denne hovedsaklig i ansiktet, men du kan også bruke den over hele kroppen om du vil.

Det jeg elsker aller mest ved denne peelingen, er at den inneholder AHA-syrer. Enkelt forklart er AHA en betegnelse på ulike fruktsyrer, som har pleiende og anti-aging egenskaper. Det finnes mange forskjellige AHA syrer som f.eks sitronsyre, eplesyre  og mandelsyre for å nevne noen. Det som gjør AHA syrene så effektive å bruke i hudpleie, er at de frigjør tørre og døde hudceller i det øverste hudlaget (epidermis). Ved å fjerne disse døde hudcellene stimuleres eksfolieringsprosessen, slik at den nye og friske huden under får muligheten til å komme opp. Det vil også si at hvis du har akne arr og røde merker etter akne, vil en AHA syre komme deg til gode. Peelingen inneholder også rosa pomelo (granateple, som inneholder vitamin C og jevner ut huden) og agurkvann (som bidrar til å holde huden sunn, fuktig og elastisk samt bekjempe frie radikaler).

Skin Treat produktene inneholder ikke mikroplast, er 93% naturlig innhold, er i tillegg økologisk og vegansk helt uten parabener og sulfater. Her får du da ren hud med god samvittighet. I tillegg til en fantastisk duft, gjør den huden silkemyk og strålende.

Jeg har kjøpt produktet på Kicks og det koster bare 119 kr,- for 100 ml, så her får du med andre ord meget godt produkt til en relativt billig penge. Er du interessert i flere av Skin Treat sine produkter kan du sjekke ut hele utvalget på Kicks.no

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg